Biočaga sapun

САПУН ВРХУНСКОГ КВАЛИТЕТА СА БИОЧАГОМ

за негу суве и осетлјиве коже лица и тела. Са мирисном нотом етарског уља сибирског бора, аргановим уљем и екстрактом чаге.

Чага, лат. Inontus Obliquus је гљива која паразитира на стаблима беле брезе. Постојбина чаге је Сибир, одакле се ова гљива постепено свугде настанила. Чага која се сакупиља у Прибајкалским шумама има најјача лековита својства.  То је условљено климатским приликама које владају у тим областима, суровим зинама и великим променама температуре до екстремних вредности.

 

Чага се дуго користи за негу коже лица и тела, садржи огромну количину корисних материја. Под њеним утицајем кожа постаје виталнија и еластичнија, старачке пеге, натеченост  нестају.  Чага не само да смањује боре, већ се може борити и против штетних бактерија и гљивица. Хемијски састав чаге је уникалан. Чага има антисептичка и антибактеријска својства. Побољшава метаболизам ћелија коже, убрзава њихову регенерацију и на тај начин подмлађује кожу, повећава заштитнe својства епидерме.

Други састојак сапуна је арганово уље.

Арганово уље то је “течно злато” за лице  које због свог богатства корисним нутријентима и антиоксидантима негују нашу кожу. Има одлично хидрататантно својство, поред тога оно смањује свраб који се често појавлјује код суве  коже. Уље аргана се користи код екцема, псоријазе, дерматитиса и црвенила, користисе код иритиране, испуцале коже, оштећене, па чак и код опекотина. Одлично делује као средство против старења коже. Након неког времена боре постају заглађеније, текстура коже лепша, а лице затегнутије. 

Сапун  се добро пени, благо чисти и не иритира кожу, чини кожу меком и гладком, не изазива алергије, поседује антимикробно дејство, идеалан је за читаву породицу. Погодан за све типове коже. Може се користити за руке, тело, лице. За свакодневну употребу.

CENA NA UPIT  069/3350056.